Звернення голови обласної ради Олександра Чорноіваненка у День Героїв Небесної Сотні



Відзнаки ради

 

 


 Докладніше


Вхід працівників

Введіть логін та/або пароль — хибні. Спробуйте еще раз.
Перенаправлення...
 

Шановні земляки!

20 лютого у нашій країні указом Президента України установлено День Героїв Небесної Сотні. В цей день ми вшановуємо пам’ять тих, хто за наше з вами щасливе європейське майбутнє віддав найдорожче – життя.

Революції гідності змінила хід історії нашої держави. Я був серед майданівців, ми стояли за європейську вільну країну, без корупції, зі свободою слова і гідним рівнем життя. Тоді ми ще не повністю усвідомлювали, наскільки пронизана наша країна російськими агентами впливу, наскільки Путіну не вигідні щасливі і заможні українці по-сусідству. Анексія Криму і війна з Російською імперією на сході України це довели.

В горнилі подій Революції гідності, війни на Сході країни народився справжній українець-громадянин, для якого «Душу й тіло ми положим за нашу свободу» – це не просто абстрактні слова з гімну, який не хоче бути рабом імперії, а прагне жити у вільній заможній державі, самостійно керувати на своїй рідній землі.

Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це сльози нашої нації і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас, за те, що перевернули свідомість українців, змусивши їх боротися й добиватися.

Помолімося сьогодні за тих, хто в найкритичніший момент не відступає і жертвує собою заради кращого життя народу України, це і є свідченням справжнього подвигу і патріотизму.

Слава Героям України! Слава Героям Небесної Сотні!


ВАЖЛИВО!


© 2022. Гайворонська районна рада